2017. november 21., kedd

Főoldal

Üdvözöllek a PROUVÉ illatok birodalmában!

Abban biztosan egyetértünk, hogy az ideális parfümöknek és kozmetikumoknak több kritériumnak kell megfelelniük. Először is ne okozzon irritációt, legyen hatékony és legyen kellemes a szaglásnak.


A PROUVÉ parfümök megtestesítik ezeket az elvárásokat. Ugyanez vonatkozik az PROUVÉ otthonápolási kozmetikumaira is, melyek azonkívül, hogy környezetbarát termékek, ugyan azt a Francia aromaolajat tartalmazzák, amiket a parfümök. Így takarításkor is élvezhetjük a csodás illatokat, nem beszélve arról, hogy a finom illatú otthon pozitívan befolyásolja hangulatunkat.

A PROUVÉ márkáról

A PROUVÉ egy lengyel vállalat, amely parfümöket, kozmetikumokat gyárt és forgalmaz.Tulajdonosa Katarzyna Trawinski, aki férje mellett az FM WORLD cégnél szerzett tapasztalatait felhasználva, Lengyelországban, Wroclawban 
2017 tavaszán megalapította a PROUVÉ céget. 

A cég dinamikus fejlődését lehetővé tette a legjobb beszállítókkal való együttműködés a franciaországbi a Grasse-ban található parfümgyártó vállalat, mely biztosítja a legjobb minőségű parfümolajat a parfümök és az otthonápolási kozmetikumokhoz.

A PROUVE nagyon kedvező áron kínál kiváló minőségű termékeket katalógusból és online. Női és férfi parfümöket, valamint otthonápolási kozmetikumokat. A PROUVÉ termékek fő jellemzője: a finom illat, amely gyönyörű és tartós.

Mit jelent a PROUVÉ kifejezés

Bár a cég Lengyel, de értékeli a francia stílust és a szépséghez való hozzáállást, ezért kombinálták a Francia stílust a lengyel kreativitással és nyitottsággal. Ennek hangsúlyozására egy gyönyörű francia hangzású nevet választottak. A PROUVÉ jelentése "bizonyított".

A PROUVÉ logó megtestesíti a cég legfontosabb ígéreteit.


Két egymásba írt P betűt szimbolizál mint két összekapcsolt kéz.
Ez a jel arra utal, hogy mindig a vásárlók és a minőség támogatása 
lesz a cél. A logó egy francia rózsavirágra emlékeztet, mely híres
intenzív illatáról. Ez az egyik legszebb illatszimbólum. Mindenki emlékezni fog a PROUVÉ termékeire, amihez kizárólag francia illatanyagokat használnak.


Miért olyan egyedi a PROUVÉ parfüm?


A parfüm készítése során használt illatosított olajokat a cég a francia Grasse-ból importálja. A parfümös üveg, melyet olasz tervezők különös gonddal készítettek, áttetsző, egyszerű, könnyű palack, de az egyszerű üvegek 20% aromaolajból készült, gyönyörű illatotokat rejtenek. A címke pedig tökéletesen illeszkedik a minimalizmus divatjába.  (a női parfümök fehér, a férfi parfümök fekete címkét kaptak)

Hogyan tesz boldoggá a PROUVÉ?

Termékeink ismeretében legalább háromszor fogsz
mosolyogni.

- Először amikor a gyönyörű illatot érzed.
- A második alkalommal, amikor megtapasztalod a minőséget.
- A harmadik pedig, ha látod az árát.

Illat, hatékonyság, ár. Ez a három alapvető érv, amelyek
értékesnek bizonyulnak.

Miért válaszd a PROUVÉ parfümöket és otthonápolási kozmetikumokat?

Hisszük, hogy az élet kis örömökből áll, amelyek olykor nem is kerülnek sokba. A PROUVÉ parfümök és otthonápolási kozmetikumok nagyszerűek és szívből ajánljuk mindenkinek!


PROUVÉ
PROUVÉ
PROUVÉ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése