A PROUVÉ parfümökről

A PROUVÉ parfüm aromaolaja Dél-Franciaországban, Grasse-ben, a világ "parfüm fővárosában" készül, melyben a világ divatházainak parfümjei is készülnek és széles körben ismert az egész világon.
A környék egyedülálló éghajlatának köszönhetően itt nőnek azok az illatos növények és virágok, amelyek alapját képezik szinte minden parfümnek.  A híres TechnicoFlor parfümgyár és több parfüm manufaktúra őrzi és tulajdonosa több mint 176.000 aromának, amit éveken át készített az ügyfeleknek, (mint Chanel, Lancôme, Christian Dior, stb.).

Miért számok szerepelnek a parfümök címkéin?
Az aromák gyártásánál léteznek olyan kifejezések, mint az aroma "gyártója" és "megrendelője". A híres divatházaknak nincs saját parfümgyáruk. Ők, mint az aromák megrendelői lépnek fel, vagyis az ő rendelésükre a parfümgyár, vagy valamelyik parfüm manufaktúra megtervezi a leendő aromák kompozícióit (formuláit). Így az aroma formulája a saját megalkotójának tulajdona, vagyis magának az aromának (folyadéknak) a gyártásával foglalkozik és joga van annak értékesítésére meghatározott (pl:PROUVÉ) kereskedelmi hálózaton keresztül - azonos formájú flakonokban és meghatározott számok alatt - a divatház, vagy az aroma márkanevének megnevezése nélkül.
Ezért, ha megfigyeljük a csomagolást, azon csak a PROUVÉ kereskedelmi márkanév van feltüntetve és az aroma száma. A termékek minősége nagyszerű, soha nem keverhető össze a hamisítványokkal!

Hogy az illata nem pont olyan, mint a Divatházak parfümjeinek illa?


A válasz egyszerű: Mert azok a parfümök leginkább EDT-k, vagy eu de Parfum-ok, parfümolaj tartalmuk 4-12%, a PROUVÉ parfümök pedig 20% aromaolaj tartalommal rendelkeznek, ezért az illatuk elsőre sokkal erőteljesebb, ezért intenzívebb illatélményt nyújtanak. Az aromák a bőrön 3 jegyben nyílnak meg, melyek pontosan elkülöníthetőek- az illat változik a komponensek elpárolgásának különböző periódusai miatt, de a végleges illat 12 órán keresztül érezhető marad. Az aromák tartóssága megfelel a Francia Parfüm Szövetség normáinak, melyről a PROUVÉ eredetigazolást ad minden üveg parfümhöz.
A PROUVÉ parfümök a legjobb francia parfümkészítés hagyományát élesztik fel. 
A PROUVÉ a parfümkészítés egyik legnagyobb mesterével együttműködve kidolgoztak egy francia illóolajokra építő kompozíciót, megőrizve a hagyományos parfümnemesítő eljárásokat: a desztillálást, a fagyasztást és a szűrést. Ennek köszönhetően parfümjeink rendkívül erősek, tiszták és megismételhetetlenül teljesek.
A parfümös üveg, melyet olasz tervezők különös gonddal készítettek, áttetsző, egyszerű, könnyű palack, de az egyszerű üvegek 20% aromaolajból készült, gyönyörű illatot rejtenek. A címke pedig tökéletesen illeszkedik a minimalizmus divatjába. (a női parfümök fehér, a férfi parfümök fekete címkét kaptak)

Próbáld ki és győződj meg róla, hogy az aromák minősége és 
tartóssága minden várakozásodat felülmúlja! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése