Takarításhoz

Vajon lehet a takarítás művészet? Lehet, de nem feltétlenül az. Sok függ a hozzáállásodtól. A hozzáállás nagy mértékben függ attól, hogy milyen eszközeid vannak. Végezzünk el egy kísérletet. Nézd meg a konyhaszekrényt és mondd meg, melyik termék miben volt mostanában segítségedre. Melyiknek jó az illata? Melyiktől kellemesebb és gyorsabb a takarítás?

Tudjuk, hogy szeretnéd magad kényelmesebben érezni otthonodban. Azt is tudjuk, hogy a lakás van érted, nem te a lakásodért. Nem akarunk a takarításból életfilozófiát csinálni, mert vannak az időtöltésnek kellemesebb módjai is. Szombaton reggel olvasni szeretünk, délután pedig uszodába menni a gyerekekkel. Kellemesen tölthetjük az időt, mert vannak hatékony takarítószereink. Neked is lehetnek.


Mielőtt a PROUVÉ tisztító kozmetikumaink otthonodba eljutnak, számos vizsgálaton mennek át - a bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják bőrbarát voltukat. Az általunk használt illóolajokban nincsenek allergének - ez megfelel az IFRA (Internati onal Fragrance Associati on) szabványának. A termékek rendelkeznek az Állami Higiéniai Intézet engedélyével is. Azért gondoskodtunk minderről, mert a Te megelégedettséged nagyon fontos nekünk.

HOME and LIVING UNIVERSAL GEL - UNIVERZÁLIS ZSELÉ1000 ml

Ha szeretnél megtakarítani pénzt a takarítás során, vásárolj kiváló, multifunkciós tisztítószereket. Például olyat, mint a mi koncentrált univerzális zselénk. Ha mindig kéznél van az UNIVERSAL GEL, egy mozdulattal legyőzöd a port és a foltokat, még a szárazakat is, 4 az 1-ben formulának köszönhetően hatékonyan tisztít, zsírtalanít, enyhe csillogást és illatot nyújt a tisztított felületnek.. A kiváló francia illóolajok segítségével pihentető, otthonos hangulatot kelthetsz. Ilyen egyszerűen takarítasz meg időt és pénzt.

Mire figyeltünk még oda: Sok ismerősünk lakásában nincs elég hely a ti sztí tószerek számára, ezért igyekeztünk ezt a problémát megoldani hatékony, többfunkciós koncentrátumokkal. Most mindössze egy, hatékony termék 4 különböző feladatot lát el.

Használható: inden mosható felületre, fémre, MDFre, laminátumra, műanyagra, csempére, linóleumra, terrakott ára és greslapra. Főként
nagy felületek mosására alkalmas.

Fejjegy: bergamot, dinnye, grapefruit
Szívjegy: levendula, jázmin, ózon
Alapjegy: borostyán, moha, fás jegyek

Ára:18,00 PLN
Termékkód:: 504007


 GLASS & MIRROR EXPERT- PÁRAMENTESÍTŐ 
SPRAY ABLAKOK ÉS TÜKRÖK TISZTÍTÁSÁHOZ 500 ml

Előfordult már, hogy az ablakok olyan tiszták voltak, hogy észre sem lehetett venni őket? Ha úgy gondolod, hogy ez lehetetlen, próbáld ki a többfunkciós GLASS & MIRROR EXPERT-et. Meglátod, hogy nem csak hogy tökéletesen tisztítja az üvegeket, hanem megelőzi a párásodást és véd az újbóli szennyeződéstől.

Alkoholtartalmának köszönhetően gyorsan elpárolog és nem hagy foltot. 

Könnyedén eltávolítja a port, kormot és még a zsírok kéznyomokat is. Próbáld ki, milyen fantasztikus érzés azon gondolkodni, hogy van-e előtted üveg, vagy csak a levegő.

Fejillat: narancs, grapefruit, aldehid
Szívillat: tea, menta, megjegyzi tengeri
Alapillat: pézsma

Ára:12,00 PLN
Termékkód: 504002
A készlet ára a kétf ázisú szórófejjel: 13,60 PLN
Termékkód: 594102


CREAM - BÁRSONYOS TISZTÍTÓTEJ  500 ml

Tudtad, hogy egyes berendezések olyan fi nomak, hogy az erős súrolás felsértheti felületüket? Ezért amikor megalkottuk a CREAM tisztítótejet, az arclemosókat vettük alapul.

Gyengéd olívaolajat tartalmaz, amely a tisztított felületnek szép csillogást kölcsönöz. Ennek köszönhetően nem csak hogy gyengéden tisztít, de ápol is, csillogást és védelmet nyújt a tisztított felületeknek.

Tisztíthatsz vele szanitereket (mosogató, mosdókagyló, fürdőkád), konyhai berendezéseket, nikkelezett , kerámia-, zománcfelületeket, műanyag kerti bútorokat, csempézett falakat.Könnyedén eltávolítja a víz- és szappan lerakódásokat, vízkövet, rozsdafoltokat, odaégett felületeket és zsíros üledéket.

Fejjegy:bergamot, mandarin, fekete olajbogyó
Szívjegy: liliom, aloe, körte virág
Alapjegy:szantálfa, vanília, pézsma

Ára: 14,00 PLN
Termékkód: 504001

A készlet ára a kényelmes flip-toppal: 14,60PLN
Termékkód:594301

 RUST & LIMESCALE BUSTER - VÍZKŐ- ÉS ROZSDAOLDÓ ZSELÉ 500 ml 

Ha eleged van a matt felületekből és a rozsdafoltokból, próbáld ki ellenőrzött termékünket: a sűrű RUST & LIMESCALE BUSTER. aktív gélt. Légmentesen lefedi a kezelt felületet, visszaadja annak
ragyogását és véd az új szennyeződésekkel szemben. Villámgyorsan eltávolítja a vízkő-, szappan- és rozsdafoltokat. Ennek köszönhetően a csaptelepek újra csillognak. Ha rábízod az ott honodat, vízkő nem okoz több gondot.

Használhatod: Fürdőkádak, mosdókagylók, csaptelepek, zuhanyok és wc-kagylók valamint nagy felületek (padlók, csempék) tisztítására.
- Mire fi gyeltünk még oda: biztonságosan zárható.

Fejjegyk: szőlő, dinnye
Szívjegy: hibiszkusz, tuberóz, ciklámen
Alapjegy: írisz, borostyán, pézsma

Ára:13,00 PLN
Termékkód: 502005

A készlet ára a kényelmes fl ip-toppal: 
13,60 PLN
Termékkód: 592305 


 GROUT CLEANER - FUGATISZTÍTÓ ZSELÉ 500 ml

Tudtad, hogy az alaposan megtisztított fuga évekkel fi atalabbá teheti a konyhád, vagy fürdőszobát? Ha egyelőre nem tervezel felújítást, lépj a tettek mezejére! A sűrű GROUT CLEANER zselé tisztít, zsírtalanít és fényessé teszi a fugákat, emellett gyengéd a csempéhez és nem mossa ki a ragasztót. Ilyen frissítés után a csempe úgy néz ki, mintha most rakták volna le. 

- Mire használhatod: Fehér és színes fugákhoz csempe, padlólap, greslap, márvány és mozaik mellett, kültéri és beltéri járólapok mellett , padlón és falon (sűrű, zselés állagának köszönhetően nem folyik le azonnal a függőleges felületeken).

Fejjegy: kasmír
Szívjegy: orchidea, írisz, rózsa, cédrus
Alapjegy: krémes vanília, pisztácia, kókusz, shea vaj

Ára:12,00 PLN
Termékkód: 504005
A készlet ára a kényelmes fl ip-toppal: 
12,60 PLN
Termékkód: 594305

CARPET SHAMPOO - SZŐNYEGTISZTÍTÓ SAMPON 1000 ml

Ha szeretnéd, hogy a szőnyegeid minél tovább megőrízzék szép színüket és anyagukat, nem elég e rendszeres porszívózás és a normál tisztítás. Ezért alkottuk meg a kivételes CARPET SHAMPOO-t, amely összekapcsolja a mosófolyadék és a finom anyagok ápolóoldatának tulajdonságait. A sűrű, aktív hab mélyen bejut a szálakba és precízen eltávolítja a régi szennyeződéseket is. Visszaadja a szőnyegek frissességét, puhaságát és vastagságát. Emellett biztosítja a szálakat az új szennyeződésekkel szemben. 

Az alaposan kiti sztított szőnyeg hatására az otthonod nem csak hangulatosabb lesz, hanem kevesebb por is lesz majd a levegőben, így jobb lesz a levegő

- Mire használhatod: természetes és szinteti kus szálú szőnyegekhez, szőnyegpadlókhoz, fali és fürdőszobai szőnyegekhez, kárpithoz
(autókárpithoz is). Kézi tisztításhoz ajánljuk.

Fejjegy: mandarin, bergamott, ibolya levelek
Szívjegy: jázmin, cédrus
Alapjegy: tölgymoha, vanília, vetiver

Ára:21,00 PLN
Termékkód: 504004HARDWOOD & LAMINATE FLOOR EXPERT 
- FA- ÉS LAMINÁLTPADLÓ MOSÓ FOLYADÉK 1000 ml

Laminátmosó szerrel lehet fapadlót mosni? A mienkkel igen! Megalkottuk a gyengéd HARDWOOD & LAMINATE FLOOR EXPERT mosóoldatot, amelynek alapja a természetes carnauba viasz. Az oldat alkalmas mind fapadlók, mind laminált padlók tisztítására. Remekül fényesíti és óvja
a nedvességtől. A szilikonos emulzió szigeteli a padlót az összekapcsolásoknál és az apró réseknél, megakadályozza a piszok és a por bejutását. Láthatatlan
csúszásgátló réteget képez és véd a kezelt felületek színét. Univerzális. Már nem kell töprengened azon, hogy milyen padlót moshatsz vele. Tökéletes mind a lakkozott fához, mind
a laminált padlókhoz.

 - Mire használhatod: Lakkozott padlókhoz és fafelületekhez, lambériákhoz, parkett ákhoz, falépcsőkhöz, korlátokhoz, padló- és fali lapokhoz, fa imitációkhoz. 

Kiváló minden fafajtához, beleértve az egzotikusakat is. Alkalmazhatod lakkozott parafára is.

Fejjegy:bergamot, frézia, rózsa, muskátli 
Szívjegy: a magnólia, a jázmin, sárgabarack 
Alapillat: vanília, pacsuli

Ára:29,00 PLN
Termékkód: 504003 Szeretnél 25%-al olcsóbban vásárolni? 
Regisztrálj ingyen törzsvásárlónak!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése