Illatos, tiszta otthon

Mielőtt megismered új tisztítószereinket és lakáskozmetikumainkat, szeretnénk elmondani Neked,
mit tartunk fontosnak. Számunkra nagy jelentősége van annak, hogy az élet minden pillanatát élvezzük.

Hiszünk abban, hogy a takarítás is kellemes kell, hogy legyen,
ne csak egy kötelesség. Nem akarjuk a drága időt vesztegetni
a súrolásra és a pucolásra, ezért szereink extrém hatékonysággal
rendelkeznek, gyorsak és nem okoz gondot a használatuk.

Nagyon érzékenyek vagyunk a biztonságra és a használat kényelmes voltára.Tudjuk, hogy a hatékonyság önmagában nem elég. Sokkal többet várunk a szerektől:ápoljanak, legyenek bőrbarátok és ne ártsanak a környezetnek. 

Ezért termékeink fejlesztése során magasra tettük a mércét: sok kutatást végeztünk, pl. a biztonsággal és a bőrgyógyászattal kapcsolatban, valamint külön igazolásokat szereztünk meg.

Imádjuk a jó illatokat és azt szeretnénk, hogy azok kísérjenek bennünket a mindennapos takarítás során. Hiszen ki mondta, hogy választanunk kell a hatékonyság és a jó illat között? Felhasználtuk parfümkészítési tapasztalatunkat egy egyedülálló kompozíció megalkotásához - a francia Grasseból származó illóolajokra építettünk. Ennek köszönhetően már a takaríts gondolatától is mosolyogni fogsz.

Értékeljük a szép formákat és a kényelmes csomagolást. A mi tisztítószereinket nem kell szégyenkezve a mosogató alá rejtened, mert úgy terveztük meg őket, hogy minden tér díszei lehessenek. Teljes szívünket beletettük a termékekbe, mert a bizalmad számunkra a legfontosabb. Hamarosan megnyitod előttünk otthonod ajtaját. Mi pedig segítünk, hogy még jobb és szebb lehessen.

A PROUVÉ gondoskodik a környezetről is

A PROUVÉ vigyáz a környezetre, mégpedig úgy, hogy otthonápolási kozmetikumainál a természeti erőforrásokat, a legmodernebb technikai újításokat és felfedezéseket használja, hogy megönnyítse az életünket. A termékek természetes összetevői nem tartalmaznak allergének, pl: parabént, SLS-t és klórt. A formulák biológiailag lebomlanak és a csomagolás újrahasznosítható. A termékeket nem tesztelik állatokon.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése