Konyhába

Tudjuk, hogy főzéskor épp elég bajod van a tálalással és a vendégek szórakoztatásával. Ezért a PROUVÉ gondoskodott arról, hogy a konyha takarítása és ápolása a lehető legegyszerűbb és intuitívabb legyen. Azzal foglalkozz, amit a legjobban szeretsz. A mosogatást és a takarítást bízd ránk.

Mielőtt a PROUVÉ tisztító kozmetikumaink a konyhádba érnek, számos vizsgálaton mennek át - a bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják bőrbarát voltukat. Az általunk használt illóolajokban nincsenek allergének - ez megfelel az IFRA (Internati onal Fragrance Associati on) szabványának. A termékek rendelkeznek az Állami Higiéniai Intézet engedélyével is. Azért gondoskodtunk minderről, mert a Te megelégedettséged nagyon fontos nekünk.


Hogy távolítsuk el a kezünkről a fokhagyma szagát? Itt a varázslatos ANTI-ODOUR HAND WASH, hab, amellyel egy pillanat alatt eltüntetheted kezedről a kellemetlen szagokat, pl. a fokhagyma, hagyma, hal és nem friss zöldség szagát. Minden alkalommal, amikor belemerítjük kezünket a tejszínes habba,  megszabadulunk a kellemetlen szagoktól, hogy szabadon élvezhessük a finomságok ízét.


HOME and LIVING ANTI-ODOUR HAND WASH 250 ml
KELLEMETLEN SZAGOKAT SEMLEGESÍTŐ HAB


- Hogy lehet, hogy olyan pompásan ápolja a kezet: Gyengéd szereket alkalmazunk. Óvjuk a kezed megfelelő hidratálását és simaságát.
-Pillanatok alatt megszabadít a rossz szagoktól.
- A hab tökéletesen eltávolítja a bőrről a zöldségek és gyümölcsök által okozott elszíneződéseket, (cékla, répa, áfonya). miközben az általunk kidolgozott hand care formula a gyapotkivonatot és a perui tara növény (Caesalpinia spinosa) poliszacharidjait ötvözi.

ILLATLEÍRÁS: 
Fejjegy: bergamott, citrom, zöld jegyzetek
Szívjegy: tea, fehér virágok, fekete ribizli
Alapjegy: pézsma, rózsa, jázmin

Ára:16,00 PLN
Termékkód:: 501002HOME and LIVING WASHING-UP GEL - Mosogató gél 500 ml

A barátokkal vagy a családtagokkal együtt főzni nagy öröm. Csak az a baj, hogy minden egyes étkezés után ott tornyosulnak a piszkos edények. De ne veszítsd el az étvágyadat, mert már egy csepp sűrű WASHING-UP GEL könnyedén eltávolítja a zsírt, az ételmaradékokat és más szennyeződéseket. Rendkívül hatékony, kiadós és biztonságos a legfi nomabb porcelán esetében is. Amikor te mosogatsz, mi a kezed ápolására gondolunk. Zselénkben csak gyengéd mosószereket hassználunk- Biztosítjuk kezed számára a megfelelő hidratálást. Rózsaolajat, cickafark, körömvirág, gesztenye,csodamogyoró, orbáncfű, málya, kamilla és menta keverékét, valamint a perui tövises pillangófa (caelsalpinia spinosa) poliszacharidjait kevertük bele.


ILLATLEÍRÁS:
Fejjegy: a friss fűszernövények, menta, aldehid
Szívljegy: rózsa, jázmin, levendula
Alapjegy: tűlevelek, szantálfa, pézsma

Ára:14,00 PLN
Termékkód: 501004

A készlet ára dizájner adagolóval: 15,60 PLN
Termékkód:: 591204HOME and LIVING KITCHEN SMART SPRAY 500 ml
- SPRAY KONYHAI FELÜLETEK TISZTÍTÁSÁHOZ ÉS ÁPOLÁSÁHOZ 

HOHYAN TAKARÍTHATUNK GYORSABBAN A KONYHÁBAN? Képzeld el, hogy csak spriccelsz és törölsz, a konyha pedig csillog. Így működik a mi KITCHEN SMART SPRAY-nk. Villámgyorsan megmosol vele szinte mindent: a pultot, a szekrényeket, a berendezéseket, ablakpárkányokat, szemeteseket vagy a kerámialapot. Sokoldalú: mos, kissé fényez, zsírtalanít és semlegesíti a makacs szagokat.

- Gyors hatás: spriccelsz és törölsz. Gyorsabban, mint ahogy egy smst elküldesz.
- Minden mosható felülethez, pulthoz, fa ablakpárkányokhoz, MDF lapokhoz,
laminátlapokhoz, műanyagokhoz, sőt márványhoz is.

ILLATLEÍRÁS:
Fejjegy: ylang ylang, bergamott, aldehid
Szívjegy: muskátli, rózsa, anélkül
Alapjegy: pézsma, szantálfa

Ára:15,00 PLN
Termékkód: 501003
A készlet ára a kétf ázisú szórófejjel: 16,60 PLN
Termékkód: 591103


HOME and LIVING GREASE BUSTER-Zsírtalanító 500 ml

HOGYAN TÁVOLÍTSUK EL A TŰZHELYRE SZÁRADT ZSÍRTÍme a titkos fegyverünk: GREASE BUSTER. Égett vagy száraz zsír, korom, ragadós kosz vagy megszáradt gyümölcsléfoltok sem állíthatják meg. Az ecetesszencia és a természetes oldószerek segítségével villámgyorsan eltávolítja a régi szennyeződéseket, de kímélik a tisztított felületeket.

Tisztíthatsz velePultot, konyhaszekrényt- és polcot, csempét, mosogatót, szagelszívót, gáztűzhelyet, villanytűzhelyet, hűtőszekrényt, sütőt, grillrácsot, fritőzt és más konyhai berendezéseket.


- Csillogó tisztaság súrolás nélkül.
- Nem hagy foltokat. Kristálytiszta csillogást kölcsönöz.

ILLATLEÍRÁS:
Fejjegy: lime, lime blossom
Szívjegy: rózsa, muskátli, alma
Alapjegy: őszibarack, pézsma, cédrus, írisz

Ára: 16,00 PLN
Termékkód: 501001

A készlet ára a kétf ázisú szórófejjel: 17,60 PLN
Termékkód: 591101
GRILL & OVEN GEL - GRILLÜTŐ- ÉS SÜTŐTISZTÍTÓ ZSELÉ 500 ml

HOGY MENTSÜK MEG AZ ODAÉGETT SERPENYŐT - Leégett serpenyő? Odaégett lábas? Hát, ez még a legjobbakkal is megesik. Ezért van a rendkívül hatékony GRILL & OVEN GEL.

Könnyedén eltávolítja a régen odaégett foltokat, rászáradt zsírt és ételmaradékokat is. Villámgyorsan letisztítod vele a kandallóüveget, grillsütőt, sütők belsejét, sütőrácsot, serpenyőt és lábasok külső felületét.

- Amiért beleszeretsz: Mert újraértékelheted az „eltávolíthatatlan piszok” fogalmát. Azt is eltávolítja, amiről azt hitted, örökre ott marad.

- A sűrű zselé nem folyik le azonnal a
tisztítandó felületről, hanem bevonja azt
és hatni engedi az aktív összetevőket.
- Eltávolítható vele az égett zsír, füstnyomok, korom.
- Mire figyeltünk még oda: biztonságosan zárható.
- Miért nincs illata: Hogy ne csábítson szagolgatásra.

Ára:12,00 PLN
Termékkód: 504006

A készlet ára a kényelmes fl ip-toppal:
12,60 PLN
Termékkód: 594306Szeretnél 25%-al olcsóbban vásárolni? 
Regisztrálj ingyen törzsvásárlónak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése