Fürdőszobába

A PROUVÉ-nál nem szeretnénk, ha olyan hétköznapi dolgok, mint a koszos zuhanyrózsa feleslegesen korlátoznák kreativitásodat. Mindent megteszünk hát, hogy a fürdőszobád kitakarítása ne tartson tovább 5 percnél. De ez nem minden! Még jobban igyekeztünk, mert szereink kímélik a mosott felületeket, amelyek így taszítani fogják a piszkot.

Mit jelent ez? Hogy ritkábban és gyorsabban lehet majd takarítani. Meglátod, hogy a mi fürdőszobai slágerlistánkon milyen slágertermékeket találsz. Ilyen segítőtársakkal minden egyszerűbb, ráadásul minden jó illatú lesz! De ne feledd! Soha ne mondj le az éneklésről, mert a mindennapos, zuhany alatti éneklés stresszoldó és hangulatjavító hatású.

Mielőtt a PROUVÉ tisztító kozmetikumaink otthonodba eljutnak, számos vizsgálaton mennek át - a bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják bőrbarát voltukat. Az általunk használt illóolajokban nincsenek allergének - ez megfelel az IFRA (Internati onal Fragrance Associati on) szabványának. A termékek rendelkeznek az Állami Higiéniai Intézet engedélyével is. Azért gondoskodtunk minderről, mert a Te megelégedettséged nagyon fontos nekünk.

HOME and LIVING BATHROOM SMART SPRA 500 ml
SPRAY FÜRDŐSZOBAI FELÜLETEK TISZTÍTÁSÁHOZ ÉS ÁPOLÁSÁHOZ

Úgy érzed, hogy a fürdőszobádat állandóan takarítani kell? Teljesen megértünk, ezért alkottuk meg az univerzális BATHROOM SMART SPRAY-t, amelynek segítségével a fürdőszoba takarítása alig 5 percet vesz igénybe. Összetételében szerepel a dirtstop complex. Ennek köszönhetően minden következő használat biztosítja a tisztított felületet, így megelőzi a szennyeződés további lerakódását. A folyadék intelligens formulájának köszönhetően kevesebb időt töltesz  takarítással, az eredmény pedig tovább tart. Most ez lesz a ti tkunk.  Hogy a luxus spahoz illő körülményeket tapasztalhass, a sprayben levő illóolajokat egyenesen Franciaországból hoztuk. Mostantól, ha több mint 10 percre eltűnsz a fürdőszobában, az csak egyet jelenthet,- hosszabb fürdőzéshez van kedved.


Moshatsz vele szinte mindent. -A kádat, a mosdókagylót, a bidiét, a wc-kagylót, a csaptelepeket, még nagy padló- és falfelületeket is.

Fejjegy: gránátalma, szilva, cseresznye, feketeribizli levél
Szívjegy: cseresznyevirág, rózsa, liliom
Alapegy: borostyán, pézsma, mandula

Ára:13,00 PLN
Termékkód: 502001

A készlet ára a kétf ázisú szórófejjel: 14,60 PLN
Termékkód: 592101


HOME and LIVING SHOWER EXPERT - ZUHANYFÜLKE TISZTÍTÓ SPRAY 500 ml 

Mit szoktál a zuhany alatt csinálni? Pihensz, vagy azon gondolkodsz, hogy mivel lehetne rendesen leszedni a vízkövet a zuhanyfülkéről? Mi egyértelműen a kikapcsolódásra szavazunk, ezért melegen ajánljuk a SHOWER EXPERT-et. Kipróbált összetétel tejsav és alkohol keverékével, amely hatékonyan eltávolítja a szappan- és tisztítószernyomokat,a vízkövet és a cseppnyomokat. Az üveget kristálytisztává teszi, nem hagy foltokat és csökkenti a párásodást. Ha összebarátkozol vele, a zuhany alatt töltött idő tiszta öröm lesz.

Olyan réteget képez a felületen, amely kiválóan biztosítja azt a szennyeződés újbóli lerakódásával és vízkövesedéssel szemben. Ez pedig kevesebb takarítást jelent majd.

Tisztíthatsz vele: üveg vagy akril zuhanykabint, csempét, járólapot, zuhanytálca és a kabin műanyag részeit.

Fejjegy: fekete ribizli, málna, őszibarack, aloe
Szívjegy: jázmin, muskátli, liliom a völgyben
Alapjegy: szantálfa, pézsma, karamella

Ára: 13,00 PLN
Termékkód: 502002
A készlet ára a kétfázisú szórófejjel: 14,60 PLN
Termékkód: 592102


HOME and LIVING TOILET EXPERT - WC-TISZTÍTÓ ZSELÉ 750 ml

A wc tisztítása nem tartozik kedvenc időtöltéseink közé. Nem szeretjük a klór szagát sem. Ezért dolgoztunk ki egy hatékony megoldást, amely segít nagyon gyorsan elvégezni ezt, ráadásul jó az illata.

Mi a titkunk? A quick clean zselés formulája tökéletesen megbirkózik a legerősebb szennyeződésekkel , amely hideg és meleg vízben egyaránt hatékony. A sűrű zselé nem folyik le azonnal a ti sztí tandó felületről, hanem bevonja azt és hatni engedi az aktí v összetevőket. A zselé remekül hat a vízfelszín alatt is. És ami a legfontosabb: egy csepp klór sincs benne.

Modern szilikonokra és természetes tejsavra építő  összetétele tökéletes tisztaságot és gyönyörű csillogást kölcsönöz a fürdőszobai felületeknek, az eredeti, francia illóolaj-alapú kompozíció pedig káprázatos, friss illatot biztosít.

- Mire használhatod: Wc-kagylók, bidék, mosogatók és kerámia zuhanytálcák ti sztí tásához.
- Mitől ilyen jó az illata: lédús gyümölcsök, édes vanília és kókusz.

Fejjegy: őszibarack, kajszibarack
Szívjegy: Eper
Alapjegy: borostyán, vanília, kókusz

Ára: 14,00 PLN
Termékkód: 502004

HOME and LIVING SINK & DRAIN UNBLOCKER - LEFOLYÓ TISZTÍTÓ 500 ml

Ha nem akarsz minden alkalommal vízvezetékszerelőt hívni, figyelmedbe ajánljuk a SINK & DRAIN UNBLOCKER-t. A sűrű zselé még makacs dugulások esetén is segít. Precízen átjut a csőben megrekedt vízrétegen. Segít megszabadulni a dugulással járó kellemetlen szagoktól is. Egyszerűen öntesz a lefolyóba a zseléből, főzöl egy kávét, telefonálsz a barátnőidnek, majd 20 perc után bő vízzel leöblíted. Villámgyorsan hat és olcsóbb, mint a vízvezetékszerelő. Rendszeresen, havonta egyszer alkalmazva egyszer és mindenkorra elfelejtheted az eldugult lefolyókat.

Használható: lefolyókhoz, szifonokhoz, wckhez, zuhanytálcákhoz, kádakhoz, elvezetőcsövekhez a konyhában és a fürdőszobában.

- Milyen dugulásokat segít megszüntetni: zsír, kávézacc, teafű, ételmaradék, hajszál, papír vagy vatta.

- Mire figyeltünk még oda: A zselé nem okozza az acélcsövek és a gumiszigetelések sérülését. Biztonságosan zárható.
- Miért nincs illata: Hogy ne csábítson szagolgatásra.

Ára:12,00 PLN
Termékkód: 502003

A készlet ára a kényelmes fl ip-toppal:
12,60 PLN
Termékkód: 592303


Szeretnél 25%-al olcsóbban vásárolni? 
Regisztrálj ingyen törzsvásárlónak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése