Mosószerek

Tudtad, hogy a fizetésedre is hatással van az, ahogy öltözöl? A ruhánk a névjegyünk, ezért a mosást is nagyon komolyan kell vennünk. Szeretnénk, hogy holmijaink szépek legyenek, tökéletesen tiszták,
illatosak lehessenek - és erre megvannak a módszereink. Gondosan vigyázunk a ruháidra. Tökéletesen megbízhatsz bennünk.

Hiszünk abban, hogy a mosás rendkívüli élmény lehet. Ezért arra kértük illatkreátorainkat, hogy fejlesszenek ki három kivételes kompozíciót: a fehérség ihlette illatot a fehér ruhák mosására kitalált zseléhez, fekete inspirálta illatot a fekete ruhák mosásához és egy színes illatot a színes ruhák mosásához. Tökéletesen sikerült!FEHÉR RUHÁK MOSÁSÁHOZ
HOME and LIVING WHITES GEL 1000 ml


A pamut hófehér színe, a csipke krémes fehérsége, az atlasz gyöngyházszíne, a selyem tejfehér árnyalata ...

Minden apró részletnek, minden fénytörésnek van jelentősége. Tökéletesen látjuk a különbséget az ing hófehér árnyalata és a taftruha alabástromfehérsége között.  Ezért mosózselénket úgy dolgoztuk ki, hogy védje a fehér szín minden árnyalatát, ne csak a hófehéret. Tökéletes tisztaságot őriz, megakadályozza a szürkülést és nem hagy foltokat. Remekül felfrissíti a világos színeket, friss és csodálatos illatot hagyva a ruhákon. A gél aktív enzimekkel rendelkező formulája biztosítja, hogy hatékonyan  működjön alacsony hőmérsékleten is (20 ° C-tól).  Így energiát és pénzt  spórolhatsz.

- Amiért beleszeretsz: Azért a biztonságért, hogy fehér és világos ruháid tökéletesen tiszták, Te pedig remekül nézel ki.
- Mi fog elcsábítani benne: zselés, koncentrált állaga. Ennek köszönhetően hatékony és nem foglal el sok helyet a polcon, de sokáig elég.

- Mi ígér plusz biztonságot? a whites sensor. formula. A zselé nem tartalmaz optikai fehérítőket, ezért biztonságos minden fehér árnyalatra nézve és nem szürkíti be a fi nom anyagokat.
ILLATLEÍRÁS:
Fejjegy: hópehely, alma, ibolya, citrusfélék
Szívjegy: jázmin, rózsa, pamut
Alapjegy: pézsma, cédrus, por jegyzetek

Ára:24,00 PLN
Termékkód: 503004


SZÍNES RUHÁK MOSÁSÁHOZ
HOME and LIVING COLOUR GEL 1000 ml

Hogyan mossuk együtt a színeket? A színek keverése nehézségeket okozhat, főleg, ha a következő mosások során a málnaszínű pulóver egyre tejesebb árnyalatú, a narancssárga nadrág pedig elvesztette élénkségét.

Hogy a ruháid mindig szépek legyenek, megalkottuk azt a gélt amely tökéletesen védi a színeket a fakulásával szemben. Megakadályozza a pigmentek vándorlását a textilek között, minek köszönhetően még jobban biztosítja a színeket. Mostantól mi gondoskodunk ruháid színéről, a te feladatod a színes ruhák kiválasztása lesz.

Ha esetleg nem tudsz minden színt megkülönböztetni, vagy nem tudod, hogy a smaragdzöld nadrágot kimoshatod-e a türkizkék pólóval, a mi zselénk szabad utat enged. A pigmentátadást gátló összetevőnek köszönhetően minden színt moshatsz együtt (kivéve, ha a ruha gyártója másképp kéri a címkén).


- Amiért beleszeretsz: A biztonságérzetért, hogy színes ruháid élénk és intenzív színeinek köszönhetően remekülnézel ki.
- Mi a titka: Az aktív enzimek révén a zselé remekül hat már alacsony hőmérsékleten is (akár 20°Con is). És mint azt jól tudod, az alacsony hőmérsékleten történő mosás nem csak a ruháidnak jó, hanem a pénztárcádnak is.

- Mi ígér plusz biztonságot: a texti lek közötti pigmentvándorlást gátló összetevő.

ILLATLEÍRÁS:
Fejjegy: sárgabarack, rózsa, aldehid
Szívjegy: geranium, ylang ylang, fűszerek
Alapjegy: kumarin, pézsma, pacsuli

Ára: 23.00 PLN
Termékkód: 503006


SÖTÉT ÉS FEKETE RUHÁK MOSÁSÁHOZ 
HOME and LIVING DARKS GEL 1000 ml


A szép, mélyfekete szín mágnesként hat. Elismerő pillantásokat gyűjt, meg persze porszemeket és szöszöket. A szálakon összegyűlő por és a kemény vízből lerakódó vízkő miatt a fekete szín elveszíti mélységét, a sötét anyagok pedig kopnak és fakulnak. Ez ellen a kellemetlen hatás ellen alkottuk  meg a gélt amely megelőzi a szennyeződések és a vízkő lerakódását a ruha szálain. Megvédi a textileket a fakulástól, nem hagy csúnya világos foltokat. Tökéletesen óvja a fekete és sötét színű ruhák mélységét és intenzitását. Az aktí v enzimek révén a zselé remekül hat már alacsony hőmérsékleten is (akár 20°Con is). És mint azt jól tudod, az alacsony hőmérsékleten történő mosás nem csak a ruháidnak jó,hanem a pénztárcádnak is.

- Amiért beleszeretsz: A tudatért, hogy fekete ruháid frissek és elegánsak, te pedig vonzod a pillantásokat.
- Mi fog elcsábítani benne: zselés, koncentrált állaga. Ennek köszönhetően hatékony és nem foglal el sok helyet a polcon, de sokáig elég.
- Mi ígér plusz biztonságot: A black protect formula.ILLATLEÍRÁS:
Fejjegyz: citrus, aldehid
Szívjegy: fekete rózsa, a völgy liliomja
Alapjegy: fa megjegyzések, borostyán, pézsma

Ára:23,00 PLN
Termékkód: 503005
TEXTIL ÖBLÍTŐ
HOME and LIVING PERFUMED LAUNDRY CONDITIONER 1000 ml

Amikor egy új holmit teszel a szekrénybe, arról álmodsz, milyen jó lenne, ha sokáig lenne ilyen kellemes tapintású. Hogy jól álljon, ne gyűrődjön és mindig friss és elegáns legyen. Mi valóra váltjuk álmaidat!

A stay-new formulának köszönhetően a balzsam sikerrel veszi fel a harcot a textilek öregedésének első jeleivel. Véd a deformálódástól, szöszösödéstől, csökkenti a mosás közben keletkező mechanikus sérüléseket. Ruháid színei tovább maradnak élénkek és szépek.
Emellett fantasztikus az illata, amelyet francia parfümmesterekkel együtt dolgoztunk ki.

- Mi fog elcsábítani benne: Hosszantartó illat, amely akár 8 héti g érezhető Illóolajainkat mikrokapszulákba zártuk, amelyek apró diffúzorokként működnek. Nem oldódnak vízben, és csak a ruha viselése közben nyílnak meg. Mozdulataid hatására a kapszulákból felszabadul az illóolaj, intenzív parfümillatot sugározva.

- Mitől ilyen jó az illata: Ez a kompozíció a francia stí lus eszenciája. Harmonikusan kapcsolja össze a klasszikus virágos jegyeket a vanília és a csokibonbon édességével. Az egészet elegánsan ölelik körbe a mediterrán elemek, amelyek a nyári, pihentető frissesség fuvallatát hozzák el.ILLATLEÍRÁS:
Fejjegy: körte, fekete ribizli
Szívjegy: narancsvirág, iris, jázmin
Alapjegy: vanília, csokoládé praliné, tonka bab, pacsuli

23,00 PLN
Termékkód:: 503002
VASALÁS KÖNNYÍTÉSÉHEZ
HOME and LIVING PERFUMED FABRIC SOFTENER 1000 ml


Tudtad, hogy a megfelelő textillágyításnak köszönhetően gyorsabb lesz a vasalás, ritkábban fordulnak elő csúnya ráncok? A textillágyító zselénk  tökéletes puhaságot kölcsönöz az anyagoknak,
a vasaló így szinte magától suhan a ruhákon. A textilek rendkívül könnyűek, puhák és lágyak.

- Amiért beleszeretsz: A puhaságért, amellyel az anyagok a bőrödet érinti k. A puhaság új dimenziója ez, elektromosság nélkül. Az örök probléma, hogy ki teregessen, végre megoldódik.
- Mi fog elcsábítani benne: A tökéletes lágyításnak köszönhetően rengeteg időt megtakarítasz vasaláskor.
- Mi ígér plusz biztonságot: A balzsam és a zselé egész sor vizsgálaton mentek át , például bőrgyógyászok  igazolták bőrbarát tulajdonságát.
- Mitől ilyen jó az illata? Érzéki és átölelő illat repít vissza bennünket a francia parfümkészítés fénykorába. A gazdag virágos illatot balzsamos szantálfa illata és meleg pézsmajegyek fejezik ki. Frissességét és könnyedségét a vibráló szicíliai mandarin jegyeinek köszönheti.


ILLATLEÍRÁS:
Fejjegy: gardenia, mandarin, ylang-ylang
Szívjegy: jázmin, gumó, narancsvirág
Alapjegy: Szantálfa, Musk,

Ára:22,00 PLN
Termékkód: 503003

FOLTELTÁVOLÍTÁSHOZ
HOME and LIVING STAIN BUSTER 500 ml


Hogyan távolítsuk el 10 perc alatt a 15 leggyakoribb foltot? Megkérdeztük ismerőseinket, milyen foltokkal találkoznak leggyakrabban. A válaszok alapján elkészítettük a  folttisztító számára a 15 kihívás listáját. Alig 10 perc alatt eltávolította a kávé, tea, vér, coca cola, olaj, vörösbor,  narancslé, fű, föld, alapozó, szósz, paradicsomleves, mandarin, fogkrém és alma-meggylé foltokat.  Dörzsölés nélkül. Büszkék vagyunk rá!


Mindenféle anyagokhoz használható, még a legkényesebbekhez is, fehér és színes ruhákhoz is, hiszen nem tartalmaz klórt.

A folttisztító hatékonysága az oxystem formulának köszönhető, amely aktí v oxigénre és enzimekre épít. Tökéletesen hatékony már 20°C-on is. A sűrű zselé könnyen eloszlik a texti len és  beszívódik a foltba, precízen hat pontszerűen és nagyon kiadós.

- Amiért beleszeretsz: A foltokkal szembeni könyörtelenségért és a texil kíméletes kezeléséért.

- Mi fog meglepni benne: Gyengéd a színekhez. Sokszori használat után is megőrzik színüket.
- Miért nincs illata: A folt eltávolító szagtalan, ezért gyermekek számára is használható. Ahhoz, hogy a ruhád illatos, öblítéskor adj hozzá pár csepp parfümöt, vagy öblítsőt.

Ára:15,00 PLN
Termékkód: 503001

A kényelmes flip-toppal:
Ára:15,60 PLN
Termékkód: 593301Szeretnél 25%-al olcsóbban vásárolni? 
Regisztrálj ingyen törzsvásárlónak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése