PROUVÉ parfüméria

Elöljáróban el szeretnénk mondani, hogy a PROUVÉ parfümök 
nem mérgező parfümök!

- nem tartalmaznak ethanolt, benzofenont, ftalátokat, galaxolidod, oktinoxátot, oxibenzont, tonalidotetil-alkoholt, formaldehidet és ftalátokat,
- nem tartalmaznak genetikailag módosított GMO összetevőket,
- nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és nem tesztelték állatokon,
- nem okoznak allergiát,
- bőrgyógyászatilag ​​tesztelték.

Miért mondjuk el ezt Neked? Mert ezt Neked is tudni kell! Megdöbbentő eredményre jutott a "Campaign for Safe Cosmetics and Environmental Working Group" nemzetközi szervezet, amely megállapította, hogy a parfümökben közel negyven, az összetevők listáján nem szereplő, veszélyes adalékot tartalmaznak. A mérgező parfümökről és a gyártók listájáról itt olvashatsz!

Mielőtt megismered parfümeinket, szeretnénk mesélni neked egy számunkra fontos helyről: 
a francia Grasse-ról.

A PROUVÉ parfüm aromaolaja Dél-Franciaországban, Grasse városban készül, ahol a világ divatházainak parfümjei is készülnek és ismertek az egész világon. Terre grasse – zsíros föld. Ebből a kifejezésből származik  Grasse neve. Valóban, annak ellenére, hogy a város sziklákra épült az Alpok egyik nyúlványán, a környék termőföldjét imádják a virágok.

Grasse a középkorban eredetileg bőrcserzéssel
és kesztyűkészítéssel foglalkoztak. (ekkor inkább a bűzéről és nem az illatáról volt híres) Ez a dimbes-dombos francia város végül a francia parfümipar központjává vált, miután elkezdte gyártani az illatosított kesztyűket a 16. században és az illatosítázhoz elkezdte termeszteni a sok-sok különleges virágot. Megszületett egy új szakma, az illatszerészi.

Grasse egy mágikus hely. Kivételesen szerencsés klímájának, földrajzi fekvésének köszönhetően ideális állapotok uralkodnak ahhoz, hogy a virágok nagy mennyiségben is megteremjenek, miközben a levegő tisztaságának köszönhetően a belőlük kinyerhető illatanyagok a legjobb minőségűnek számítanak és itt nőnek azok az illatos növények és virágok, amelyek alapját képezik szinte minden parfümnek. Grasse világhírnevet szerzett a parfümiparban, és tucatnyi parfüm illatanyag otthona lett. Még a világhírű  Chanel N ° 5 gyártásához használt virágokat itt termesztik és szüretelik.

Amikor a nap utolsó sugarai a kőházakra és a keskeny utcákra esnek, a közeli mezők meleg szelei rózsák és jázmin aromás illatát keltik.
Grasse Franciaország, de lehet, hogy EURÓPA legillatosabb városa, melyet világszerte a parfüm fővárosnak ismernek.A műhelyekben a mesterek alkotásaik fölé görnyednek, hogy azok felébreszthessék a bennünk rejlő érzelmeket.


A legszigorúbban őrzött recepteket nemzedékről nemzedékre adták tovább, finomították, hogy minél jobban visszaadják és megszilárdítsák a legszebb illatokat. Éppen ezért csak itt születhettek  meg a Prouvé parfümkompozíciói. A világ parfümműhelyének szívében.

A PROUVÉ parfümök a legjobb francia parfümkészítés hagyományát élesztik fel

A parfümkészítés egyik legnagyobb mesterével együttműködve kidolgoztak egy francia illóolajokra építő kompozíciót, megőrízve a hagyományos  parfümnemesítő eljárásokat: a desztilálást, a fagyasztást és a szűrést. Ennek köszönhetően parfümeink rendkívül erősek, tiszták és megismételhetetlenül teljesek.

A parfümös üveg, melyet olasz tervezők különös gonddal készítettek, áttetsző, egyszerű, könnyű palack, de az egyszerű üvegek 20% aromaolajból készült, gyönyörű illatot rejtenek. A címke pedig tökéletesen illeszkedik a minimalizmus divatjába.  (a női parfümök fehér, a férfi parfümök fekete címkét kaptak)Válassz illatot,  hunyd le a szemed és hagyd felébredni érzékeidet!

A PROUVÉ parfümök bár szerény csomagolásban, de
a nagyszerű és jól ismert francia aromák gazdag világát
rejtik, melyek nők és férfiak millióinak kedvenceivé váltak.

Az egyszerű, világos üveg olyan erőt rejt, amelynek ereje
és tartóssága még a legmagasabb szintű elvárásokkal rendelkező parfüm szakértőket is csodálatba ejti. Nem is lehet szavakkal kifejezni mindezt.

Próbáld ki és győződj meg róla, hogy az aromák minősége és tartóssága minden várakozásodat felülmúlja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése